ORDU / KUMRU - Divantürk Şehit İrfan Ünceli İlkokulu

Divantürk Şehit İrfan Ünceli İlkokulu

Divantürk Mahallesi Köyü Kumru /ORDU
Vizyon
Öğrencilerimizin kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
08:50- 14:10 (6 ders saati)
Ulaşım
Kumru´dan öğretmen Servisi mevcuttur. (Not: Fatsa ilçesinden özel arabalarla gidiş geliş yapan öğretmenler vardır.)
Servis Bilgisi
Öğretmen servisi mevcuttur. (Not: Fatsa ilçesinden özel arabalarla gidiş geliş yapan öğretmenler vardır.)
Divanitürk mahallesi(köy)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kumru ilçe merkezine 12 KM(21dk), Fatsa 47 km(55 dk), Ordu İl merkezi 80km(85dk).
Her sınıfta etkileşimli tahta mevcuttur.